пятница, 8 декабря 2017 г.

16 днів проти насильства


25 листопада 2017 року у Созонівському НВК стартувала щорічна акція «16 днів проти насильства». Міжнародну правозахисну акцію «16 днів проти насильства» було розпочато в 1991 році. Ініціатори обрали датою початку акції 25 листопада — Міжнародний день боротьби з насиллям у ставленні до жінок та датою її завершення — 10 грудня — Міжнародний день захисту прав людини.
Акція була спрямована проти нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.
Педагогічним колективом та практичним психологом Созонівського НВК була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насильства.
Учні нашої школи залюбки приєдналися до участі в цій акції. Були проведені виховні години, відеолекторії на тему насильства, виставка малюнків «Ми проти насильства!». Учні отримали рекомендації, як можна захистити себе від такої проблеми.
 Безумовно, подолання негативного явища як насильство можливе лише за умови об'єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина. Кожен з нас має сказати "Ні!" насильству.

Комментариев нет:

Отправить комментарий